Lietajúca LED guľa - Fidget Spinner 10cm

Jednoduché použitie, fascinujúce LED osvetlenie a odolná konštrukcia zaistia celé hodiny fantastickej zábavy nech už ste kdekoľvek. 

9,95 € s DPH

13,95 €

-4 €

Tovar máme na sklade

Nové

82182

5905247782182

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS03.05.
Osobný odber – Packeta06.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava03.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Lietajúca LED guľa je vynikajúci produkt, ktorý vzbudil záujem mnohých ľudí. Jedná sa totiž o fascinujúcu guľu, ktorá sa vznáša, stúpa a vracia sa k Vám na základe najzákladnejších fyzikálnych princípov a zákonitostí. Hračka ponúka nekonečné možnosti akrobatickej hry a preto sa Vám nikdy nezunuje. Začať je jednoduché. Stlačte tlačidlo napájania a podržte Flynova Pro, potom spinnerom zatraste, aby ste ho naštartovali! Rýchlo sa dozviete o nekonečných možnostiach fantastického Flynova Pro! Produkt je testovaný na použitie s deťmi, aby bola zaistená bezpečnosť, je to teda bezproblémový spôsob, ako si vy a vaši milovaní môžete užiť hodiny spoločnej zábavy. Učením sa nových zručností môžete zlepšiť aj svoju koordináciu ruka-oko a rozhýbať svalstvo, o ktorom ste ani netušili, že ho vôbec máte.

Upozornenie! Nevkladajte prsty do mriežky počas toho ako je motorček v chode, mohlo by to zapríčiniť jeho poškodenie.

Pozor! Naučiť sa ovládať lietajúci spinner vyžaduje trpezlivosť, správnu techniku a najmä množstvo cviku. Spinner nelieta na základe toho, že si ho položíte na dlaň alebo inú rovnú plochu, ale je nadnášaný prúdom vzduchu pod vrtuľami pri hode v správnom uhle a pri správnom úchope.

Stručný prehľad produktu:

  • Napájanie: USB pripojenie (kábel súčasťou balenia)
  • Ovládanie: Externý spínač
  • Priemer: 10 cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii