Páska na balónovú girlandu - transparentná 5m

Páska na balóny je všestranný a kreatívny doplnok, ktorý vám umožní vytvoriť úchvatnú a farebnú výzdobu pre vaše oslavy a udalosti.

1,20 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

400429

590461010601

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS10.05.
Osobný odber – Packeta13.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava10.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Páska na balóny je všestranný a kreatívny doplnok, ktorý vám umožní vytvoriť úchvatnú a farebnú výzdobu pre vaše oslavy a udalosti. Táto páska je neoddeliteľnou súčasťou tvorby balónových girland a poskytuje vám jednoduchý spôsob, ako vytvoriť efektné a pôsobivé dekorácie.

Hlavné vlastnosti a výhody pásky na balónovú girlandu:

Jednoduchá inštalácia: Páska je navrhnutá tak, aby vám uľahčila tvorbu balónových girland. Stačí ju rozprestrieť a začať pripájať balóny pomocou priložených otvorov. Je to rýchly a efektívny spôsob, ako vytvoriť veľkolepú výzdobu.

Prispôsobiteľná dĺžka: Páska je dostatočne dlhá, aby ste mohli vytvoriť dlhú a dramatickú girlandu. V prípade potreby ju môžete ľahko odstrihnúť na požadovanú dĺžku a prispôsobiť ju konkrétnej miestnosti alebo priestoru.

Flexibilná a odolná: Táto páska je vyrobená z kvalitného a odolného materiálu, ktorý je flexibilný a zároveň dostatočne pevný na to, aby udržal váš balónový aranžmán v správnej forme. Vaša girlanda bude vyzerať dokonale a dlho vydrží.

Univerzálna použiteľnosť: Páska na balónovú girlandu je vhodná pre rôzne príležitosti, ako sú narodeninové oslavy, svadby, párty, promócie, firemné udalosti a ďalšie. Je to skvelý spôsob, ako pridať farbu a veselie do akejkoľvek udalosti.

Kreatívne možnosti: S touto páskou môžete nechať svoju kreativitu voľne plynúť. Môžete vytvoriť rôzne vzory, miešať farby, pridať ďalšie dekorácie a vytvoriť unikátne aranžmány, ktoré budú ohromovať vašich hostí.

Páska na balónovú girlandu je praktický a efektívny spôsob, ako vytvoriť úchvatnú výzdobu pre všetky vaše slávnostné príležitosti.

  • Dĺžka: 5m
  • Farba: transparentná
30 podobných produktov v rovnakej kategórii