Kárička s príslušenstvom z Bio-plastu - More a zvieratká

Tento set pozostávajúci z káričky, vedierka a iného príslušenstva od značky WOOPIE zo série GREEN je skvelým doplnkom na pieskovisko alebo pláž.

38,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

867018

3032168670181

Popis výrobku
Popis výrobku

Tento set pozostávajúci z káričky, vedierka a iného príslušenstva od značky WOOPIE zo série GREEN je skvelým doplnkom na pieskovisko alebo pláž. Sada obsahuje 6 prvkov: káričku, vedierko, viečko s otvormi na preosievanie piesku, formičku, lopatku a hrabličky. Vedro má pohodlnú rukoväť na prenášanie. Súprava má moderný pastelový dizajn a bola vyrobená z organického, biologicky rozložiteľného materiálu. Produkt je kompostovateľný, takže sa nemusíte cítiť previnilo ak ho dieťa zničí, stačí ho jednoducho hodiť do zbernej nádoby spolu so zvyškami potravín, čo spôsobí, že sa postupne rozloží, čím nezaťažuje planétu. Produkty z Bio-plastu sú dezinfikované pri 120 stupňoch, čo zaručuje mimoriadnu bezpečnosť Vašich detí.

Charakteristika:

  • kárička je vybavená pohodlným madielkom na ťahanie so zaoblenými hranami
  • v súprave sa nachádza tiež vedierko, viečko s otvormi, hrabličky, lopatka a formička (všetko príslušenstvo sa pohodlne zmestí do káričky)
  • všetko vyrobené z rastlinného plastu z cukrovej trstiny
  • nápis vyrobený technológiou IML

Rozmery produktu: 24 x 44 x 28 cm

30 podobných produktov v rovnakej kategórii