Spätné zrkadlo pre kontrolu dieťaťa v aute

Každý výlet s malým dieťaťom si vyžaduje neustály dohľad rodiča, najmä keď má dieťa niekoľko mesiacov. Zrkadielko umožňuje neustály pohľad na dieťa, je vypuklé, čo dáva široký pozorovací uhol. 

9,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

8928

5902802912602

Popis výrobku
Popis výrobku

4 POPRUHY - NÁŠ MODEL má 4 popruhy pripevnené vertikálne a horizontálne, ktoré držia opierku hlavy stabilne a neuvoľnia sa; nie je možné, že sa zrkadlo skĺzne a spadne na dieťa! Popruhy sú pripevnené prackami a sú nastaviteľné, takže pasujú na akýkoľvek model opierky hlavy bez ohľadu na značku a veľkosť auta. Základňa, ktorá je pripevnená k opierke hlavy, má protišmykový povrch, ktorý dodatočne chráni zrkadlo pred pohybom.
NEROZBITNÉ ZRKADLO - s ohľadom na deti sme v našom zrkadle použili plast namiesto tradičného skla. Je to bezpečná náhrada, ktorá nepredstavuje hrozbu pre Vaše dieťa!
BEZPEČNÉ CESTOVANIE - každý výlet s malým dieťaťom si vyžaduje neustály dohľad rodiča, najmä keď má dieťa niekoľko mesiacov. Zrkadielko umožňuje neustály pohľad na dieťa, je vypuklé, čo dáva široký pozorovací uhol. Ak chceme zrkadlo odstrániť, nemusíme odstraňovať celú konštrukciu, stačí ho odpojiť.
PLYNULE 360° NASTAVENIE - montážna hlavica umožňuje otáčanie zrkadla o 360 stupňov, čo umožňuje presné nastavenie uhla, aby ste dieťa videli v spätnom zrkadle čo možno najviac.

ŠPECIFIKÁCIA:

  • čiernej farby
  • otáčanie: 360°
  • šírka montážneho držiaka: 12,7 cm
  • rozmery (šírka/výška): 30/18,7cm
  • hmotnosť: 0,45 kg
  • hmotnosť s obalom: 0,51 kg
30 podobných produktov v rovnakej kategórii