Detoxikačné náplasti na nohy Lavender InnovaGoods 10ks

Detoxikačné náplasti na nohy InnovaGoods Lavender obsahujú kombináciu vynikajúcich prírodných látok, ktoré pomáhajú odstraňovať toxíny z tela.

7,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

V0103584

8435527823702

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS30.04.
Osobný odber – Packeta01.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Detoxikačné náplasti na nohy InnovaGoods Lavender obsahujú kombináciu vynikajúcich prírodných látok, ktoré pomáhajú odstraňovať toxíny z tela. Okrem toho uvoľňujú svaly a poskytujú príjemný pocit relaxácie. Nové detoxikačné náplasti s levanduľou zvyšujú kvalitu odpočinku, pomáhajú pohodlnejšiemu a pokojnejšiemu spánku. Jednoduchá prírodná alternatíva s množstvom blahodarných účinkov, ktoré prispievajú k celkovej pohode.

Stručný prehľad produktu:

  • 10 detoxikačných náplastí s levanduľou (13 x 10 cm)
  • detoxikačné, prírodné, bez chemických prípravkov
  • priľnavé, ergonomické, jednorazové, ľahko použiteľné
  • aplikácia na chodidlá po dobu 6-8 hodín
  • viacnásobné účinky a úžitky pre telo
  • podporujú a zlepšujú kvalitu spánku
  • zabraňujú hromadeniu toxínov a podporujú ich odstránenie
  • pomáhajú uvoľniť telo a zmierniť napätie svalov a stres

Prírodné zložky: quercus acutissima wood vinegar extract (35 %), bamboo vinegar (35 %), dextrin (10 %), tourmaline (5 %), absorbic acid (5 %), lavandula angustifolia extract (5 %), chitin and chitosan (3 %), agaricus blazei extract (2 %).

Tieto lepiace detoxikačné náplasti sa jednoducho nalepia na chodidlá a odstránia sa po niekoľkých hodinách (odporúčaná doba nosenia je 6 až 8 hodín). Odstráňte priľnavú ochranu a tlakom prilepte náplasť na pokožku. Nohy by sa mali vopred dôkladne umyť a vysušiť. Odporúča sa ich naniesť večer pred spaním, dopriať si pokojný spánok a ráno ich odstrániť, prebúdzať sa s príjemným pocitom úľavy, oddychu, relaxácie a pohody. Tieto náplasti nie sú opakovane použiteľné, po použití sa musia zlikvidovať.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii