Soľná lampa / ionizátor 3-5 kg

Soľná lampa je ručne vyrobená z jedného kusu prírodnej soli, ktorý ma skutočne nezameniteľný ružovkastý vzhľad. 

17,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

12269

590745133790

Popis výrobku
Popis výrobku

Soľná lampa je ručne vyrobená z jedného kusu prírodnej soli, ktorý ma skutočne nezameniteľný ružovkastý vzhľad. Keď svieti, vyžaruje jemnú hrejivú žiaru. Soľná lampa vyrobená zo soľného kryštálu prirodzene uvoľňuje do okolia záporne nabité ióny, a tým doslova ozdravuje klímu v miestnosti, v ktorej je umiestnená. Lampa sa dodáva kompletne zmontovaná, stačí ju len zapojiť a vychutnať si upokojujúci zdroj svetla s pozitívnym účinkom na ovzdušie v miestnosti.

MÁ ZDRAVOTNÉ VLASTNOSTI - soľná lampa zlepšuje kvalitu nášho bezprostredného okolia, vrátane našej pohody. Odporúča sa najmä ľuďom trpiacim kardiovaskulárnymi a respiračnými ochoreniami.


DEKORÁCIA KAŽDÉHO INTERIÉRU - ionizátor vzduchu môže zohrať aj dekoratívnu úlohu. Dokonale zapadne medzi ostatné vo výzdobe detskej izby, obývačky alebo aj spálne. Môže byť tiež umiestnený v blízkosti počítača alebo televízora, čím sa znížia škodlivé účinky elektromagnetického žiarenia.


ČISTÍ VZDUCH - Himalájska soľ po zahriatí uvoľňuje záporné ióny, ktoré prispievajú k zvýšeniu kyslíka vo vzduchu a zároveň čistia vzduch od látok škodlivých nášmu zdraviu.


ZNIŽUJE RIZIKO ALERGIE A ASTMY A ZLEPŠUJE SPÁNOK - soľná lampa znižuje riziko prejavov alergie, čistí vzduch od húb, plesní a prachu, ktoré sú škodlivé pre naše zdravie a priaznivo pôsobí aj na spánok.

ŠPECIFIKÁCIA:

  • vstupné napätie: 220V
  • farba svetla: žltá
  • výkon: max 1,5W
  • dĺžka kábla: 135 cm
  • odporúčané pre miestnosti 10-15 m2
  • rozmery: 15/15 / 25cm
  • hmotnosť: 3-5 kg
30 podobných produktov v rovnakej kategórii