Obojstranná detská podložka Safari 200x170 cm

Obojstranná penová podložka na hranie. Perfektne sa hodí ako koberec do detskej izby, izoluje od chladu, neabsorbuje vodu a veľmi jednoducho sa čistí. Vaše dieťa bude môcť bezpečne hrať na podlahe a zároveň spoznávať svet písmen a zvierat.

25,95 € s DPH

32,95 €

-7 €

Posledné kusy na sklade.

Nové

8039

5903039700420

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS24.10.
Osobný odber – Packeta25.10.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava24.10.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Premýšľajte srdcom. Doprajte svojmu dieťatku maximálnu starostlivosť a bezpečnosť s našou Detskou termo podložkou "SAFARI". Objavte zázračný svet pohodlia a bezpečnosti pre vaše batoľa s našou exkluzívnou penovou podložkou. Príjemné chvíle hrania na podlahe bez obáv z chladného povrchu a tvrdých dopadov už nie sú len snom, ale realitou, ktorú môžete mať dnes!

Bezpečnosť je našou najväčšou prioritou. Naša termo podložka je vyrobená z inovatívneho XPE materiálu, ktorý neobsahuje toxické látky a je 100% bezpečný pre vaše dieťa. Podložka má všetky potrebné certifikáty CE a EN71, aby sme vám mohli garantovať, že je úplne bez zápachu a zdravotne nezávadná.

Vďaka protišmykovému reliéfnemu vzoru a prispôsobenej hrúbke 0,5 cm váš malý poklad bude chránený pred nepríjemnými pádmi a tvrdými dopadmi. XPE pena absorbuje nárazy a poskytuje jemné odpruženie, ktoré je ideálne pre každodenné hry a prvé kroky vášho dieťaťa.

Zaneprázdnení rodičia ocenia výborné izolačné vlastnosti našej podložky. Vášmu dieťaťu už nikdy nebude chladno, pretože podložka dokonale izoluje od tvrdej a studenej zeme, čím poskytuje komfort a teplo aj počas zimných dní.

Udržiavanie čistoty ešte nikdy nebolo také jednoduché! Vodeodolná horná vrstva zbaví podložku od všetkých nečistôt iba za pár sekúnd. Stačí jemná vlhká handrička a povrch je opäť bez škvŕn - ideálne pre zaneprázdnené mamičky a oteckov.


Naša podložka "SAFARI" je nielen praktická, ale aj esteticky príťažlivá. Nádherný dizajn priláka pozornosť vášho dieťaťa a povzbudi jeho fantáziu pri hre. Farbené ilustrácie sú vytvorené tak, aby dokonale ladili s akýmkoľvek prostredím detskej izbičky.

Technické parametre:

  • Model: SAFARI
  • Farba: MIX
  • Hrúbka: 0,5 cm
  • Veľkosť: 170x200 cm
  • Materiál: XPE pena
  • Certifikáty: CE, EN71
  • Vhodná do interieru
  • Upozornenie: Podložka nie je UV rezistentná. Neodporúčame dlhodobý pobyt na priamom slnku. Farby na podložke vyblednú alebo zmenia farbu.

Nečakajte ani chvíľu a zaobstarajte si našu Detskú termo podložku "SAFARI". Vaše dieťa si zaslúži len to najlepšie a vy budete mať pokojné dni plné bezpečných a šťastných okamihov.

Doprajte svojmu dieťaťu ten najlepší štart v bezpečnom a pohodlnom prostredí.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii