Sada na líčenie Motýľ

Táto jedinečná sada na líčenie obsahuje všetko, čo bude užitočné pre vašu malú stylistku - bola vyrobená s dôrazom na každý detail, vďaka čomu vyzerá štýlovo a profesionálne.

22,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

10763

5902802916327

Popis výrobku
Popis výrobku

92 DIELOV - táto jedinečná sada na líčenie obsahuje všetko, čo bude užitočné pre vašu malú stylistku. Sada obsahuje: 6 tieňov, 12 samolepiek na nechty, 12 papierových napodobenín nechtov, 3 nádobky s trblietkami, 44 ozdôb na nechty; 8 leskov na pery, pilník na nechty, 7 trblietavých leskov na pery, 3 aplikátory, šablóna a zrkadlo. Táto súprava bola vyrobená s dôrazom na každý detail, vďaka čomu vyzerá štýlovo a profesionálne.

DEKORATÍVNY OBAL - súprava je v uzavretom kufríku v tvare motýľa. Po poskladaní môže slúžiť ako dekorácia.

ZRKADLO - sada obsahuje aj zrkadlov tvare srdca. Malá stylistka ho môže buď držať v rukách, alebo položiť na miesto preň určené - na tele motýľa.

REALISTICKÁ SADA - súprava vyzerá dievčensky a zároveň profesionálne. Vďaka tomu bude vaše dievčatko pôsobiť ako malá stylistka - bude môcť sama nanášať make-up alebo robiť nechty. Vďaka tejto tvorivej hre sa rozvíja detská predstavivosť a zmysel pre estetickosť.

ŠPECIFIKÁCIE:

  • farba: viacfarebná

  • materiál: plast

  • počet prvkov: 92

  • rozmery (dĺžka/šírka): 34 x 27 cm

  • hmotnosť: 0,30 kg

30 podobných produktov v rovnakej kategórii