Kovový model auta - SHELL Old Timer - Nákladné auto VIII., 1:87 Zväčšiť

Kovový model auta - SHELL Old Timer - Nákladné auto VIII., 1:87

Predstavujeme vám exkluzívny kovový model nákladiak zo zberateľskej série autíčok spoločnosti Daffi - SHELL Old Timer v mierke 1:87. Tento model je vernou replikou vozidiel, ktoré v 50. rokoch používala legendárna spoločnosť SHELL.

5,45 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

115620

5905422115620

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.05.
Osobný odber – Packeta02.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám exkluzívny kovový model nákladiak zo zberateľskej série autíčok spoločnosti Daffi - SHELL Old Timer v mierke 1:87. Tento model je vernou replikou vozidiel, ktoré v 50. rokoch používala legendárna spoločnosť SHELL. SHELL, známy svojou dlhoročnou históriou v oblasti energetiky a pohonných hmôt, sa v polovici minulého storočia preslávil nielen inovativnými riešeniami ale aj charakteristickou flotilou vozidiel, ktorá bola neodmysliteľnou súčasťou každodenného života. Medzi tieto vozidlá patril aj tento nákladiak, ktorý bol kľúčovým nástrojom pre práce v rafinériách a na benzínových staniciach.

Model je vyrobený z kovu s plastovými prvkami, čo zabezpečuje jeho vysokú odolnosť a detailnú presnosť. Kabína vozidla je žltá, podvozok čierny a korba biela, čo odráža autentické farebné schémy vozidiel spoločnosti SHELL. Na korbe sa nachádzajú reflektory. S rozmermi 8,5x4x3cm je tento model ideálnou voľbou pre zberateľov aj milovníkov historických vozidiel.

Nezáleží na tom, či ste vášnivým zberateľom modelových autíčok alebo obdivovateľom histórie spoločnosti SHELL, tento model žeriavu SHELL Old Timer je nevyhnutným doplnkom vašej kolekcie.

  • Rozmery: 8,5x4x3cm
  • Hračka nie je vhodná pre deti do 3 rokov
30 podobných produktov v rovnakej kategórii