Kovový model - Vojenské vozidlo Jelcz 442.32

Objavte nový prírastok do vašej zbierky s modelom vojenského nákladiaku Jelcz 442.32 v mierke 1:50. Je pôsobivou replikou skutočného vozidla používaného vojenskými silami. 

20,55 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

115293

5905422115293

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS08.05.
Osobný odber – Packeta09.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Objavte nový prírastok do vašej zbierky s modelom vojenského nákladiaku Jelcz 442.32 v mierke 1:50. Tento model, ktorý sa vyznačuje autentickým spracovaním kombinujúcim kovové a plastové prvky, je pôsobivou replikou skutočného vozidla používaného vojenskými silami. Jeho precízne vypracované detaily a charakteristická zelená farba z neho robia neodolateľný kúsok pre každého nadšenca vojenskej techniky.

Nákladiak Jelcz 442.32 je známy svojou robustnosťou a všestrannosťou, ktoré boli kľúčovými prvkami pri jeho nasadení v teréne. Tento model v mierke 1:50 dokonale zachytáva jeho silnú postavu a funkčnosť, čím pripomína jeho neoceniteľnú úlohu v armádnych operáciách.

Prečo by tento model mal byť súčasťou vašej zbierky?

  • Autentické spracovanie: Každý detail na tomto modele bol navrhnutý s maximálnou starostlivosťou, aby presne zodpovedal skutočnému Jelcz 442.32, od jeho robustnej konštrukcie až po ikonickú zelenú farbu.
  • Zberateľský kúsok: Vďaka mierke 1:50 je tento model vhodným doplnkom do zbierok vojenskej techniky, pridáva hodnotu a diverzitu.
  • Pocta vojenskej histórií: Vlastnenie tohto modelu umožňuje zberateľom nielen obdivovať jeho dizajn, ale aj pripomenúť si významné úlohy, ktoré vojenské nákladiaky odohrávali a naďalej odohrávajú v armádnych operáciách.

Nákladiak Jelcz 442.32 je viac než len model; je to kúsok histórie, ktorý v sebe ukrýva príbehy o výzvach, úspechoch a nevyčísliteľnej hodnote vo vojenských misiách. Tento model je ideálnym darčekom pre každého zberateľa alebo nadšenca do vojenskej techniky, ktorý hľadá doplniť svoju zbierku o niečo výnimočné.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii