Silikonové viečka na nádoby

Silikónové viečká sú ekonomickým a veľmi pohodlným riešením pre každú kuchyňu. Nie je potrebné používať jednorazové plastové alebo hliníkové fólie alebo mať na každej miske pripevnené veľa viečok. Univerzálna silikónové viečka sa vďaka svojej rozťažnosti prispôsobí na každý typ hrnce, misky či pohár.

7,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

049606

5903181049606

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS30.07.
Osobný odber – Packeta31.07.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava30.07.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Silikónové viečká sú ekonomickým a veľmi pohodlným riešením pre každú kuchyňu. Nie je potrebné používať jednorazové plastové alebo hliníkové fólie alebo mať na každej miske pripevnené veľa viečok. Univerzálne silikónové viečko sa vďaka svojej rozťažnosti prispôsobí na každý typ hrnca, misky či pohára.

Prečo si zamilujete naše silikonové viečka?

  • Univerzálnosť a prispôsobivosť: Naše viečka sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu, ktorý je neuveriteľne flexibilný a prispôsobí sa prakticky každému hrncu, miske alebo poháru. Už nikdy nebudete musieť hľadať správne viečko – jedno viečko poslúži pre rôzne nádoby s priemerom od 6.5 cm až po 21 cm.
  • Bezpečnosť a pohodlie: Vďaka praktickým úchytom po stranách je nasadenie a zloženie viečok otázkou sekúnd. Žiadne zložité manipulácie, len jednoduché a rýchle použitie. A čo viac, silikónový materiál je bezpečný pre použitie v mrazničke, mikrovlnnej rúre a umývačke riadu.
  • Uchovávanie čerstvosti: Chcete, aby vaše jedlo, ovocie a zelenina zostali čerstvé a chutné dlhšie? Naše viečka dokonale tesnia nádoby, čím chránia obsah pred vzduchom a nečistotami. Už žiadne plytvanie jedlom!
  • Ekologická alternatíva: Silikonové viečka sú opakovateľne použiteľné, čo znamená menej odpadu v podobe jednorazových plastových a hliníkových fólií. Šetrite planétu aj svoju peňaženku tým, že si zvolíte tento udržateľný produkt.
  • Široká škála veľkostí: V balení nájdete 6 viečok rôznych veľkostí – 6.5 cm, 9.5 cm, 11.5 cm, 14.5 cm, 16.5 cm a 21 cm. Túto rozmanitosť oceníte pri rôznych situáciách od zakrytia malého pohára s džúsom až po veľký hrniec s polievkou.


30 podobných produktov v rovnakej kategórii