Sedací vak ECOPUF - MEGA SAKO - plyš amore

Pohodlný veľký sedací vak poskytuje vďaka svojej veľkosti špičkový komfort na sedenie ale aj ležanie. Stačí ho zvaliť na zem a vytvoríte z neho príjemné ležadlo. Tento model patrí medzi najobľúbenejšie verzie vakov.

109,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

EF3007

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS27.03.
Popis výrobku
Špecifikácie
Príslušenstvo
Popis výrobku

Pohodlný veľký sedací vak poskytuje vďaka svojej veľkosti špičkový komfort na sedenie ale aj ležanie. Stačí ho zvaliť na zem a vytvoríte z neho príjemné ležadlo. Tento model patrí medzi najobľúbenejšie verzie vakov. Nechajte sa rozmaznávať týmto skvelým vakom s krásnym farebným prevedením. Sedací vak Mega Sako je ako stvorený na bezstarostnú relaxáciu a leňošenie. Umiestnite ho do detskej izby a uvidíte, aký kreatívny môže tento kus nábytku byť. V obývacej izbe skvele nahradí kreslo. Tento sedací vak je vďaka svojej veľkosti a tvaru ako stvorený pre dospelých. Ideálna veľkosť pre každého člena rodiny. Jeho kompaktné rozmery nesklamú žiadneho používateľa. Vak nemá pevný rám, čo mu umožňuje takmer neobmedzené možnosti tvarovania.

Mega sako je najuniverzálnejší vak z našej ponuky, vhodný úplne pre každého :)

Podobné vaky: Sako

Sako v inom materiály: Ekokoža, polyestermodernmodern premiumdesign, trojuholníky-polyestertrojuholníky- ekokožavločkakvietky.

Vzorkovník:

Sedací vak je vyrábaný na objednávku. Doba realizácie je 5 pracovných dní. Sedací vak neobsahuje podnožník. Zakúpiť si ho môžete TU


Plyš amore, Modern plyš – EF3

Poťahová látka s hebkým povrchom, veľmi príjemná na dotyk. Ide o velúr s mäkkým, hebkým, rezaným vlasom a vyrába sa na špeciálnom tkáčskom stave. Látka veľmi pripomína semiš. Amore sa vyznačuje ľahkou údržbou, je odolná a silnejšia ako bežná tkanina.

Spomedzi všetkých dostupných materiálov v našom obchode ide o najlepší materiál. Je to zlatá stredná cesta z pohľadu všetkých kritérií. Či už ide o pomer ceny a kvality, údržby, životnosti, pohodlnosti, vzhľadu a dostupnosti modelov v tomto materiály.

Znaky: Mäkký, jemný, super prispôsobivý, nedokáže držať tvar, stálofarebný, menšia nasiakavosť vody ako bežný textil, hrejivý, jednoduchá údržba, príjemný na dotyk, hladký, vhodný pre alergikov

Použitie:

    • Interiér,
    • exteriér - za pekného počasia na nevyhnutný čas počas sedenia alebo pod prístreškom - neodporúčame stály pobyt sedacieho vaku v exteriéry. Nie je UV rezidentný. Sedací vak stratí svoju krásnu sýtu farbu, dlhodobým spôsobeným nepriaznivých poveternostných podmienok môže dôjsť k skoršiemu, rýchlejšiemu opotrebeniu a následne k znehodnoteniu vaku.

Údržba:

    • Veľmi jednoduchá údržba. Vysávačom vysajeme prach zo záhybov a švov. Povrch sa čistí vlhkou bavlnenou handričkou. Najlepšie namočenou vo vlažnej mydlovej vode. Amore sa nesmie čistiť žiadnymi chemickými čistidlami. Pri extrémnom znečistení odporúčame profesionálne čistenie v čistiarni (najjemnejšie čistenie bez odstreďovania).
    • Sedací vak je možné prať. Keďže ide o nábytok a švy sú pri používaní veľmi namáhane, častým praním môže dôjsť k ich rýchlemu opotrebeniu. Častým praním skracujete životnosť sedacieho vaku.
    • Z vaku vyberieme vnútorný obal s granulátom. Poťah perieme na nízkych teplotách (do 30°C), najideálnejšie na najjemnejšom pracom programe.
    • Pri sušení v sušičke používajte len programy na jemné a citlivé textílie a nízkou teplotou. Pri bežnom sušení neumiestňujeme na slnko, môže dôjsť k vyblednutiu.
    • Nebielime, nečistíme chemicky

Sedací vak je vybavený dvojitým zipsom, vďaka čomu sa granulát nedostane von. Ak sa vám vak po čase vysedí, jednoducho môžete odzipsovaním oboch zipsov výplň doplniť.

Ako výplň používame len tie najkvalitnejšie polystyrénové guličky na ktoré poskytujeme záruku 6 mesiacov. U nás sa Vám teda nestane, že Vám bude taburetka vyplnená neoriginálnym granulátom alebo regranulátom, ktorý dokonca škodí Vášmu zdraviu.

Pod kódom EF3 nájdete na našej stránke všetky sedacie vaky a taburetky z plyšu.

Špecifikácie
Objem340 L
Výška135 cm
Základňa85 cm
Nosnosťdo 130kg
ZnačkaEcopuf
MaterialPlyš amore
CertifikáciaPZH
Záruka24 mesiacov
Záruka na výplň6 mesiacov
Vnútorný obalÁno
30 podobných produktov v rovnakej kategórii