Sedací vak ECOPUF - UNDO - plyš amore

Ak hľadáte originálny a zaujímavý dizajn, ktorý zapadne do vášho moderného interiéru, Undo je to práve pre vás. Má veľmi jedinečný a originálny tvar, vďaka ktorému je veľmi pohodlný.

144,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

EF3006

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS26.03.
Popis výrobku
Špecifikácie
Príslušenstvo
Popis výrobku

Ak hľadáte originálny a zaujímavý dizajn, ktorý zapadne do vášho moderného interiéru, Undo je to práve pre vás. Má veľmi jedinečný a originálny tvar, vďaka ktorému je veľmi pohodlný. Pružná výplň dokonale podopiera telo a umožňuje úplnú relaxáciu. Ideálne pre každú izbu. Vďaka svojmu štýlu sa hodí do obývačky aj spálne. Jeho prítomnosť poteší aj deti a mládež vo svojích izbách.

Sedací vak Undo má pohodlnú opierku hlavy, ktorá dobre podopiera hlavu. Ležiaca poloha vám umožní relaxovať a odpočívať. Kreslo bude perfektné na klasický odpočinok, ako aj na zábavu. Môžete sa na ňom hrať, pozerať film alebo čítať knihu. Široká škála farieb na výber znamená, že každý nájde perfektný odtieň pre seba a svoj interiér. Pre ešte lepší oddych odporúčame zakúpiť si k vaku podnožník.

Undo je sedací vak vhodný pre každého :)

Undo v inom materály: Polyester

Vzorkovník:

Sedací vak je vyrábaný na objednávku. Doba realizácie je 5 pracovných dní. Sedací vak neobsahuje podnožník. Zakúpiť si ho môžete TU

POZOR!

Kuriérska spoločnosť má stanovenú maximálnu veľkosť balíkov. Tento sedací vak je v tomto prípade nadrozmerný. Musíme z neho odsypať a odsypanú časť zaslať zvlášť (granulát - výplň - bude v samostatnom vreci). Nemusíte mať strach. Sedací vak sa veľmi jednoducho plní späť. Stačí ho rozopnúť (dvojitý zips) a celý obsah vreca vsypať do sedacieho vaku. Bohužiaľ nie je možné sedací vak iným spôsobom doručiť.


Plyš amore, Modern plyš – EF3

Poťahová látka s hebkým povrchom, veľmi príjemná na dotyk. Ide o velúr s mäkkým, hebkým, rezaným vlasom a vyrába sa na špeciálnom tkáčskom stave. Látka veľmi pripomína semiš. Amore sa vyznačuje ľahkou údržbou, je odolná a silnejšia ako bežná tkanina.

Spomedzi všetkých dostupných materiálov v našom obchode ide o najlepší materiál. Je to zlatá stredná cesta z pohľadu všetkých kritérií. Či už ide o pomer ceny a kvality, údržby, životnosti, pohodlnosti, vzhľadu a dostupnosti modelov v tomto materiály.

Znaky: Mäkký, jemný, super prispôsobivý, nedokáže držať tvar, stálofarebný, menšia nasiakavosť vody ako bežný textil, hrejivý, jednoduchá údržba, príjemný na dotyk, hladký, vhodný pre alergikov

Použitie:

    • Interiér,
    • exteriér - za pekného počasia na nevyhnutný čas počas sedenia alebo pod prístreškom - neodporúčame stály pobyt sedacieho vaku v exteriéry. Nie je UV rezidentný. Sedací vak stratí svoju krásnu sýtu farbu, dlhodobým spôsobeným nepriaznivých poveternostných podmienok môže dôjsť k skoršiemu, rýchlejšiemu opotrebeniu a následne k znehodnoteniu vaku.

Údržba:

    • Veľmi jednoduchá údržba. Vysávačom vysajeme prach zo záhybov a švov. Povrch sa čistí vlhkou bavlnenou handričkou. Najlepšie namočenou vo vlažnej mydlovej vode. Amore sa nesmie čistiť žiadnymi chemickými čistidlami. Pri extrémnom znečistení odporúčame profesionálne čistenie v čistiarni (najjemnejšie čistenie bez odstreďovania).
    • Sedací vak je možné prať. Keďže ide o nábytok a švy sú pri používaní veľmi namáhane, častým praním môže dôjsť k ich rýchlemu opotrebeniu. Častým praním skracujete životnosť sedacieho vaku.
    • Poťah perieme na nízkych teplotách (do 30°C), najideálnejšie na najjemnejšom pracom programe.
    • Pri sušení v sušičke používajte len programy na jemné a citlivé textílie a nízkou teplotou. Pri bežnom sušení neumiestňujeme na slnko, môže dôjsť k vyblednutiu.
    • Nebielime, nečistíme chemicky

Sedací vak je vybavený dvojitým zipsom, vďaka čomu sa granulát nedostane von. Ak sa vám vak po čase vysedí, jednoducho môžete odzipsovaním oboch zipsov výplň doplniť.

Ako výplň používame len tie najkvalitnejšie polystyrénové guličky na ktoré poskytujeme záruku 6 mesiacov. U nás sa Vám teda nestane, že Vám bude taburetka vyplnená neoriginálnym granulátom alebo regranulátom, ktorý dokonca škodí Vášmu zdraviu.

Pod kódom EF3 nájdete na našej stránke všetky sedacie vaky a taburetky z plyšu.

Špecifikácie
Objem360 L
Výška80 cm
Šírka55 cm
Základňa90 cm
Výška sedenia35 cm
Nosnosťdo 130kg
ZnačkaEcopuf
MaterialPlyš amore
CertifikáciaPZH
Záruka24 mesiacov
Záruka na výplň6 mesiacov
Vnútorný obalNie
30 podobných produktov v rovnakej kategórii