Podnožník k sedaciemu vaku Ecopuf - Velvet M

Ide o mimoriadne funkčné a kompaktné riešenie, ktoré vám umožní podnožník využiť nielen ako podpierku na nohy, ale aj na sedenie.

39,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

EF5005

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS27.03.
Popis výrobku
Špecifikácie
Príslušenstvo
Popis výrobku

Ide o mimoriadne funkčné a kompaktné riešenie, ktoré vám umožní podnožník využiť nielen ako podpierku na nohy, ale aj na sedenie. Prvok používaný pri hre s deťmi alebo pri domácich cvičeniach. Jednoduchý strih a univerzálne farby umožňujú použitie podnožníka v akejkoľvek miestnosti. Dolaďte si farbu podnožníka k farbe vaku alebo opačne vytvorte zaujímavý kontrast. Máme na výber viacero veľkosti. Každú z nich si viete vybrať vo všetkých ponúkaných farbách.


Podnožník je vyrábaný na zákazku. Doba realizácie je 5 pracovných dní.

Velvet menčester - EF5

Menčester je látka s nízkym vlasom, charakteristická riadkovaním. Je to pevná, hrubšia, ale príjemná ekologická vrúbkovaná látka. Vysoko kvalitný menšester , ktorý je veľmi elegantný a dokonale dopĺňa akýkoľvek interiér bez ohľadu na dekor. Látka je dostupná v jemných pastelových farbách.

Znaky: Mäkký,  jemný, prispôsobivý, mierne drží tvar, vysoká nasiakavosť vody, hrejivý, náročnejšia údržba, príjemný na dotyk, hladký, unikátny dizajn

 

Použitie: 

  • Interiér,
  • exteriér - neodporúčame pobyt sedacieho vaku v exteriéry – mimo zastrešených priestorov. Kvôli vysokej nasiakavosti vody je vak nevhodný na vonkajšie použitie.

 

Údržba:

  • Náročnejšia údržba. Vysávačom vysajeme prach z vaku a zo záhybov a švov. Povrch sa čistí  vlhkou bavlnenou handričkou. Najlepšie namočenou vo vlažnej mydlovej vode.  Menčester sa nesmie čistiť žiadnymi chemickými čistidlami. Pri extrémnom znečistení odporúčame profesionálne čistenie v čistiarni.
  • Neperieme, nesušíme v sušičke, nebielime, nečistíme chemicky

Sedací vak je vybavený dvojitým zipsom, vďaka čomu sa granulát nedostane von. Ak sa vám vak po čase vysedí, jednoducho môžete odzipsovaním oboch zipsov výplň doplniť.

Ako výplň používame len tie najkvalitnejšie polystyrénové guličky na ktoré poskytujeme záruku 6 mesiacov. U nás sa Vám teda nestane, že Vám bude taburetka vyplnená neoriginálnym granulátom alebo regranulátom, ktorý dokonca škodí Vášmu zdraviu.

Pod kódom EF5 nájdete na našej stránke všetky sedacie vaky a taburetky z menčestru.

Špecifikácie
Objem75L
Výška24 cm
Šírka47 cm
ZnačkaEcopuf
MaterialVelvet menčester
CertifikáciaPZH
Záruka24 mesiacov
Záruka na výplň6 mesiacov
Vnútorný obalNie
30 podobných produktov v rovnakej kategórii