Šarkan - Dúhový trojuholník

Šarkan - Dúhový trojuholník: Objavte svoju farebnú stránku! Ste odvážny a jedinečný? Nechávate radi vyznieť svoju veselú stránku?

2,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

9671

5901779369402

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS30.04.
Osobný odber – Packeta01.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Šarkan - Dúhový trojuholník: Objavte svoju farebnú stránku! Ste odvážny a jedinečný? Nechávate radi vyznieť svoju veselú stránku? Potom je Šarkan - Dúhový trojuholník ako stvorený práve pre Vás! Prečo sa zmieriť s obyčajnými farbami, keď môžete žiariť v celej škále dúhových odtieňov?

Aké výhody prináša tento šarkan?

  • Príťažlivý dizajn: Šarkan - Dúhový trojuholník je inšpirovaný prírodou a nekonečnými možnosťami, ktoré nám ponúka. Jeho jasná a farebná geometria okamžite pritiahne pohľady a povie o Vás viac než tisíc slov.
  • Kvalitné materiály: Šarkan - Dúhový trojuholník je vyrobený z prvotriednych materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a komfort pri každom použití. Kvalita je pre nás prioritou, aby ste si mohli užívať farebnú stránku života čo možno najdlhšie.
  • Vytvorte vlnu pozitívnej energie: Dúhové farby majú moc priniesť radosť a optimizmus. Šarkan - Dúhový trojuholník Vám umožní vyjadriť tvoju jedinečnosť a rozdávať úsmevy ostatným. Buďte zdrojom pozitivity a nechajte svet obdivovať Vašu farebnú perspektívu.

Neváhajte a získajte svojho vlastného šarkana ešte dnes! Pridajte sa k našej komunite farebných vizionárov a oslávte svoju originalitu. Pretože ste jedinečný, tak ako Šarkan - Dúhový trojuholník.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: nylon
  • Návin s rukoväťou súčasťou
  • Rozmery šarkana: 57 x 85 cm
  • Rozmery balenia: 83 x 9 x 1 cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii