Veľká vodná šmýkačka - Tri dráhy - 475 x 202 cm

Horúce leto a slnečné dni nabádajú k hre na trávniku v záhrade. Môžu byť ešte atraktívnejšie, ak prostredníctvom spoločnej súťaže poskytnú ďalšie emócie. V horúcich dňoch je tiež príjemné schladiť sa vodou

34,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

951754

5900779951754

Popis výrobku
Popis výrobku

Horúce leto a slnečné dni nabádajú k hre na trávniku v záhrade. Môžu byť ešte atraktívnejšie, ak prostredníctvom spoločnej súťaže poskytnú ďalšie emócie. V horúcich dňoch je tiež príjemné schladiť sa vodou. O zdravé súťaženie, radosť a osvieženie sa stará trojdráhový tobogán s fontánou. To všetko v rámci outdoorových pohybových aktivít. Tobogán je vyrobený z hladkého a pružného materiálu, vďaka čomu je odolný voči poškodeniu. Vďaka tomu ho môžete použiť aj na rôznych typoch mäkkých povrchov.
ŠPECIFIKÁCIE:

  • materiál: PVC
  • maximálne zaťaženie: 150 kg
  • rozmery 1 šmykľavky: 400 x 65 cm
  • celkové rozmery: 475 x 202cm
  • hmotnosť: 2,153 kg

TRIPLE WATER SIDE - v kombinácii s nafukovacími doskami je jednoznačným favoritom letných outdoorových hier. Šmýkačka má trojitú dráhu s dĺžkou až 4 metre. Šmykľavka je zavlažovaná. Po pripojení záhradnej hadice ku konektorom umiestneným v šmykľavke sa okraje šmykľavky naplnia a postriekajú vodou, čo zaistí jemné kĺzanie bez nadmerného trenia.
VRÁTANE MATRACOV/DOSKY – jednoznačným hitom sú tri nafukovacie matrace/šmýkačky v súprave. Odteraz sa každá letná zábava môže stať pre deti skutočnými pretekmi.
VEĽMI JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA + MONTÁŽ - stačí to celé rozložiť na trávnik, prichytiť montážnymi kotvami, pripojiť záhradnú hadicu a je to hotové.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii