Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Flame Illusion

Zabezpečte si nielen dokonalú vlhkosť vzduchu, ale aj očarujúcu atmosféru vďaka nášmu jedinečnému zvlhčovaču vzduchu.
Jeho inovatívna imitácia ohňa a plameňový efekt urobí váš interiér mimoriadne relaxačným. Súčasťou balenia je originálna krabica a USB kábel, vďaka čomu je používanie tohto zvlhčovača ešte jednoduchšie.

22,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

95673798

5904316198411

Popis výrobku
Popis výrobku

Zabezpečte si nielen dokonalú vlhkosť vzduchu, ale aj očarujúcu atmosféru vďaka nášmu jedinečnému zvlhčovaču vzduchu.
Jeho inovatívna imitácia ohňa a plameňový efekt urobí váš interiér mimoriadne relaxačným. Súčasťou balenia je originálna krabica a USB kábel, vďaka čomu je používanie tohto zvlhčovača ešte jednoduchšie.

Vlastnosti a výhody:

  • Imitácia Fire Flame LED KRB: Dodajte svojmu interiéru jedinečný dekoratívny prvok s realistickým efektom ohňa, ktorý vytvára útulnú atmosféru.
  • Efektívne zvlhčovanie vzduchu: Vďaka použitiu modernej technológie náš zvlhčovač účinne zvyšuje úroveň vlhkosti vzduchu, čím prispieva k zlepšeniu celkového komfortu života.
  • Prenosný a ľahký dizajn: S hmotnosťou iba 290 g a priloženým 90 cm USB káblom sa zvlhčovač ľahko prenáša, čo vám umožňuje používať ho na rôznych miestach.
  • Jednoduchá obsluha: Prístup k zvlhčovaču je ešte jednoduchší s priloženým káblom USB, ktorý vám umožňuje nabíjať z akéhokoľvek zdroja energie pre pohodlnú obsluhu.

Technické dáta:
Model: Zvlhčovač vzduchu s imitáciou ohňa N001
Vstup: DC 5,0V/2A
Prúd: 900mA
Výkon: 4,5W
Hmotnosť: 290 g
Objem nádržky: 180 ml
Spotreba vody: 15-20ml/h
Materiál: ABS/PP/PCBA
90 cm USB kábel súčasťou balenia!

30 podobných produktov v rovnakej kategórii