Generátor ozónu Malatec

Ozonátor dezinfikuje, ničí pachy, baktérie, vírusy, huby, patogénne mikroorganizmy, roztoče a alergény.

32,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

10700

5900779936928

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

OZONÁTOR - toto zariadenie využíva technológiu korónového výboja. Je ideálny na odstránenie baktérií, zárodkov a taktiež na dezinfekciu a dezodoráciu. Má mimoriadne silné oxidačné činidlo na rozklad organických zlúčenín, čo ho robí veľmi účinným. Vzduch, ktorý dýchame, a to, čo jeme a pijeme, je často veľmi škodlivé pre naše zdravie, ovplyvňuje celé telo a je zodpovedné za stav pokožky, vlasov a pľúc. Najnebezpečnejšou vecou je všetko to, čo nie je voľným okom viditeľné - baktérie, takže je dôležité poskytnúť sebe a svojej rodine bezpečný a zdravý vzduch, ktorý poskytuje ozonátor. Ozón sa navyše rozkladá cca 30 minút - nemusíte sa obávať znečistenia životného prostredia.

MULTIFUNKČNÝ - ozonátor bude ideálny na čistenie potravín, vody, vzduchu a mnohých ďalších vecí. Ovocie, zelenina alebo mäso často obsahuje veľa pesticídov a baktérií, ktoré môžu poškodiť zdravie vašich blízkych. Vo vzduchu je veľa baktérií, ktoré sa prenášajú kvapkami. Toto zariadenie je ideálne pre epidémie a pre každodenné použitie.

KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ - zariadenie má kompaktnú veľkosť, takže si ho môžete vziať so sebou kamkoľvek. Ideálne pre domáce použitie, ako aj v práci alebo v kancelárii. Ozonátor vytvára malý hluk - je to jeden z najtichších modelov, vďaka čomu nie je zaťažujúci pre členov domácnosti. Zariadenie nebude rušiť pri každodenných činnostiach alebo práci.

DOTYKOVÝ PANEL - intuitívny digitálny ovládací panel robí obsluhu ozonátora nielen jednoduchou, ale aj pohodlnou. Panel na zariadení je veľmi citlivý, nemusíte stláčať jediné tlačidlo a bojovať s nastavením parametrov - stačí jeden dotyk. Všetky parametre zobrazené prístrojom sa dajú ľahko prečítať na prehľadnom displeji.

ŠPECIFIKÁCIE:

  • farba: biela

  • ozonátor vykonáva nasledovné funkcie: dezinfekcia, ničenie pachov, baktérií, vírusov, húb, patogénnych mikroorganizmov, roztočov a alergénov

  • materiál: tvrdené sklo, plast

  • rozmery (šírka/výška): 19/28 cm

  • hmotnosť balenia: 1,40 kg


BALENIE OBSAHUJE:

  • ozonátor

  • 2 silikónové hadice

  • 2 difúzory

30 podobných produktov v rovnakej kategórii