Plyšová hračka - Pusheenicorn Blushing 24 cm

Táto čarovná plyšová hračka predstavuje Pusheen, obľúbenú sivú mačičku, ktorá sa premenila na jednorožca, pripraveného priniesť radosť a farby do vášho sveta.

35,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

615366

5034566615366

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS08.05.
Osobný odber – Packeta09.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Pusheenicorn Blushing 24 cm - zosobnenie roztomilosti a mágie zo sveta plyšových hračiek! Táto čarovná plyšová hračka predstavuje Pusheen, obľúbenú sivú mačičku, ktorá sa premenila na jednorožca, pripraveného priniesť radosť a farby do vášho sveta.

Pusheenicorn sa pýši nádherným rohom, ktorý žiari jedinečným čarom a dodáva tejto plyšovej hračke ten pravý šmrnc. Jej hriva a chvost sú zdobené výraznými a živými farbami, ktoré pripomínajú dúhu - symbol radosti, nádeje a nekonečných možností. Tieto detaily nielenže pridávajú na kráse Pusheenicorn, ale tiež na jej jedinečnosti.

Výška 24 cm robí z Pusheenicorn dokonalého spoločníka, či už pre dekoráciu vášho domova alebo ako neustáleho spoločníka vašich detí. Pusheenicorn je vyrobená z mäkkých a kvalitných materiálov, čo z nej robí ideálnu plyšovú hračku na objímanie a maznanie kedykoľvek.

Nie je len hračka, ale tiež symbol kreativity a fantázie. Predstavuje možnosť snívať a veriť v mágiu v bežnom živote. Či už je pre vás Pusheenicorn symbolom radosti, inšpirácie alebo proste roztomilým doplnkom, stane sa nezabudnuteľnou súčasťou vášho života.

Prineste si domov kúsok mágie a nechajte váš svet ožiť farbami a radosťou, ktoré prináša. Ideálny pre zberateľov, deti, alebo ako originálny darček pre milovníkov mačiek a jednorožcov. Pusheenicorn je pripravená stať sa vaším najlepším priateľom a priniesť do vašich dní trochu viac mágie.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii