Plyšová hračka - Pastel Pusheen 18cm

Toto špeciálne vydanie populárnej sivej mačičky Pusheen prichádza v neodolateľných pastelových odtieňoch ružovej a mentolovej, čo ju robí ešte lákavejšou pre všetkých fanúšikov Pusheen.

25,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

  • Ružová
  • Mentolová

Nové

615601

5034566615601

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Pastel Pusheen 18 cm – okúzľujúcu a nesmierne roztomilú plyšovú hračku, ktorá je pripravená pridať trochu pastelovej farby a tepla do vášho života! Toto špeciálne vydanie populárnej sivej mačičky Pusheen prichádza v neodolateľných pastelových odtieňoch ružovej a mentolovej, čo ju robí ešte lákavejšou pre všetkých fanúšikov Pusheen.

Pastel Pusheen je jemne zdobená malým srdiečkom na svojom boku, ktoré symbolizuje lásku a priateľstvo, ktoré táto plyšová hračka prinesie do vášho života. S výškou 18 cm je ideálnou veľkosťou na dekoráciu, hranie alebo ako spoločník na cesty, ktorý vás bude tešiť kedykoľvek.

Vyrobena z najmäkších a najkvalitnejších materiálov, Pastel Pusheen je dokonalým spoločníkom na objímanie a maznanie, čo z nej robí ideálny darček pre každého, kto obľubuje trochu jemnosti a pohodlia vo svojom živote. Či už si ju vyberiete v ružovej alebo mentolovej, táto plyšová hračka je určite tým pravým doplnkom pre každú izbu alebo zbierku.

Pastel Pusheen nie je len obyčajná plyšová hračka, ale zdroj radosti a pohody. Jej pastelové farby a mierne úsmev vás každý deň potešia, a tak sa stane nezabudnuteľnou súčasťou vašich dní. Táto špeciálna edícia Pusheen je ideálnym darčekom pre milovníkov mačiek, fanúšikov Pusheen alebo jednoducho pre kohokoľvek, kto miluje roztomilé veci.

Pridajte do svojho života trochu pastelovej radosti a objavte, ako môže táto malá roztomilá mačička priniesť veľké množstvo šťastia a pohody.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii