Plyšová hračka - Sitting Pusheen 23cm

Pusheen 23 cm – dokonalý prírastok do rodiny plyšových hračiek pre všetkých fanúšikov roztomilej sivej mačičky Pusheen!

33,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

614864

5034566614864

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Sitting Pusheen 23 cm – dokonalý prírastok do rodiny plyšových hračiek pre všetkých fanúšikov roztomilej sivej mačičky Pusheen! Táto nádherná plyšová hračka zachytáva Pusheen v sediacej pozícii, pripravenú sprevádzať vás pri všetkých domácich aktivitách alebo len tak pohodlne spočívať na vašom stole či poličke.

Sitting Pusheen má výšku 23 cm, čo z nej robí výrazný kúsok, ktorý upúta pozornosť kdekoľvek ho umiestnite. Jej charakteristická sivá farba a roztomilý výraz tváre sú zárukou, že si ju zamiluje každý.

Vyrobená z prémiových plyšových materiálov, Sitting Pusheen je príjemne mäkká a hladká na dotyk, čo ju robí ideálnou hračkou na objímanie počas chladných večerov alebo len tak, na prejav lásky. Vďaka svojej stabilnej sediacej pozícii je tiež perfektnou dekoráciou, ktorá prinesie úsmev na tvár všade, kde bude.

Sitting Pusheen nie je len obyčajnou plyšovou hračkou; je to spoločník, ktorý prináša útechu, radosť a trochu tej najsladšej roztomilosti do vášho domova. Či už ste dlhoročným fanúšikom Pusheen alebo len hľadáte perfektný roztomilý darček pre blízku osobu, Sitting Pusheen  je skvelou voľbou.

Neodolajte a privítajte Sitting Pusheen do svojho života alebo ju darujte niekomu špeciálnemu a zdieľajte radosť a teplú atmosféru, ktoré prináša. Táto plyšová mačička je pripravená sedieť pri vás a stať sa neoddeliteľnou súčasťou vašich dní.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii