Plyšová hračka - Ice Cream Sandwich Pusheen 23cm

Pusheen, ako si pochutnáva na malej sendvičovej zmrzline, pripravená priniesť chladivý závan radosti do každého teplého dňa.

35,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

615250

5034566615250

Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Ice Cream Sandwich Pusheen 23 cm – sladké spojenie roztomilosti a letného osvieženia v podobe obľúbenej sivej mačičky Pusheen! Táto jedinečná plyšová hračka zachytáva Pusheen, ako si pochutnáva na malej sendvičovej zmrzline, pripravená priniesť chladivý závan radosti do každého teplého dňa.

S výškou 23 cm je táto plyšová Pusheen dokonalým spoločníkom nielen pre deti, ale aj pre dospelých fanúšikov Pusheen, ktorí milujú leto a všetko, čo k nemu patrí. Jej charakteristická sivá farba je doplnená o milý detail – malú sendvičovú zmrzlinu v labkách, ktorá dodáva celej hračke neodolateľný charm.

Vyrobená z najkvalitnejších plyšových materiálov, Ice Cream Sandwich Pusheen je mäkká a príjemná na dotyk, čo ju robí ideálnou hračkou na objímanie v každej situácii. Jej roztomilý výraz a detail zmrzliny spolu vytvárajú dokonalú kombináciu.

Ice Cream Sandwich Pusheen nie je len plyšovou hračkou; je to veselý spoločník, ktorý do vášho domova vnáša atmosféru letnej pohody a radosti. Či už ju umiestnite do detskej izby, na pracovný stôl alebo do obývacej izby, stane sa milovaným doplnkom, ktorý pripomína slnečné dni a sladké pochúťky.

Neodolajte a privítajte Ice Cream Sandwich Pusheen do svojej zbierky alebo ju darujte ako originálny darček milovníkom mačiek, fanúšikom Pusheen alebo každému, kto si rád užíva radosti leta. Táto plyšová mačička je pripravená stať sa vaším neoddeliteľným spoločníkom, ktorý prináša úsmev a chladivé osvieženie do každého dňa.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii