Plyšová hračka - Cozy Winter Pusheen 23cm

Pusheen je dokonale vybavená na zimnú sezónu, s roztomilou zimnou čiapkou na jednom ušku a teplým šálom omotaným okolo krku.

35,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

615274

5034566615274

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Cozy Winter Pusheen 23 cm – roztomilé zimné zosobnenie našej obľúbenej sivej mačičky Pusheen, ktorá je pripravená zahriať vás počas chladných zimných dní! Táto špeciálna edícia Pusheen je dokonale vybavená na zimnú sezónu, s roztomilou zimnou čiapkou na jednom ušku a teplým šálom omotaným okolo krku.

S výškou 23 cm je Cozy Winter Pusheen ideálnou veľkosťou pre dekoráciu vášho domova alebo ako spoločník pre tie zimné večery strávené pri teplom ohni. Jej charakteristická sivá farba je doplnená o príjemné zimné doplnky, ktoré jej dodávajú extra šmrnc a zároveň ju robia ešte roztomilejšou.

Vyrobená z najmäkších a najkvalitnejších plyšových materiálov, Cozy Winter Pusheen je mimoriadne mäkká a príjemná na dotyk, čo ju robí ideálnou hračkou na objímanie počas chladných dní. Jej roztomilý výraz a zimná výstroj sú zárukou, že rozveselí každého, kto po nej siahne.

Cozy Winter Pusheen nie je len plyšovou hračkou; je to spoločník, ktorý vnáša do vášho domova teplú a útulnú atmosféru. Či už ju umiestnite na pohovku, posteľ alebo ju necháte sedieť na poličke, stane sa milovaným doplnkom, ktorý pripomína krásu a teplú stránku zimy.

Neodolajte a privítajte Cozy Winter Pusheen do svojho života alebo ju darujte ako originálny darček pre milovníkov mačiek, fanúšikov Pusheen alebo pre každého, kto ocení trochu extra tepla počas zimnej sezóny. Táto plyšová mačička je pripravená priniesť hrejivý úsmev a pohodu do vašich zimných dní.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii