Plyšová hračka - Pizza Pusheen 23cm

Plyšová hračka je inšpirovaná internetovou senzáciou – mačičkou Pusheen, ktorá si tentokrát vychutnáva svoje obľúbené jedlo, pizzu!

35,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

615267

5034566615267

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Pizza Pusheen plyšovú hračku – roztomilého 23cm spoločníka, ktorý prinesie pohodu a úsmev do každého domu. Táto jedinečná plyšová hračka je inšpirovaná internetovou senzáciou – mačičkou Pusheen, ktorá si tentokrát vychutnáva svoje obľúbené jedlo, pizzu!

Pizza Pusheen je vyrobená z mäkkého  materiálu, ktorý zaručuje, že bude perfektným spoločníkom na maznanie počas dňa alebo na dobrú noc. S výškou 23cm je ideálnej veľkosti na to, aby sa stala vašou novou obľúbenou dekoráciou na posteľ alebo pohovku, ale aj dostatočne kompaktná na to, aby vás mohla sprevádzať na cestách.

Táto plyšová hračka zachytáva charakteristický vzhľad Pusheen – jej nadýchané sivé telo a roztomilý výraz tváre. Drží v labkách chutnú pizzu, čo je dokonalé spojenie roztomilosti a humoru. Je to ideálny darček pre fanúšikov Pusheen, milovníkov pizze alebo pre každého, kto miluje roztomilé veci.

Vďaka kvalitnému spracovaniu a detailne prepracovaným črtám je Pizza Pusheen viac než len plyšová hračka – je to kúsok, ktorý rozžiari každý priestor a prinesie radosť do každého srdca. Nechajte sa očariť touto neodolateľnou mačičkou a pridajte trochu pohody a radosti do svojho života s našou Pizza Pusheen plyšovou hračkou.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii