Plyšová hračka - Classic Pusheen 24cm

Classic Pusheen – roztomilú 23cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky, ktorá dobyla srdcia miliónov po celom svete.

33,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

614871

5034566614871

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám plyšovú hračku Classic Pusheen – roztomilú 23cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky, ktorá dobyla srdcia miliónov po celom svete. Tento plyšový kamarát nie je len obyčajnou hračkou, je to kúsok pohody a radosti, ktorý prinesie úsmev na tvár každému, kto ho uvidí.

Naša Classic Pusheen je vyrobená z mäkkého, vysoko kvalitného materiálu, ktorý je ideálny na objímanie a tulenie. S perfektnými detailmi, ktoré zobrazujú všetky charakteristické rysy tejto ikonické sivej mačičky, je táto hračka vernou replikou milovanej postavičky. Pusheen tu stojí na svojich štyroch labkách, pripravená na akékoľvek dobrodružstvo, ktoré spolu zažijete.

Kúpou tejto plyšovej hračky si domov prinesiete nielen kúsok internetovej kultúry, ale aj neoddeliteľného spoločníka pre vaše deti, ktorý bude sprevádzať ich dni i noci. Classic Pusheen je perfektným darčekom pre fanúšikov všetkých vekových kategórií, od malých detí až po dospelých zberateľov.

Nechajte sa očariť neutíchajúcim čarom Classic Pusheen a pridajte do svojej kolekcie tento neodolateľný plyšový skvost. S Classic Pusheen získate nielen hračku, ale priateľa, ktorý je vždy pripravený na objatie a poskytne útechu v každej situácii. Pokiaľ hľadáte ideálny spôsob, ako rozšíriť svoju Pusheen kolekciu alebo potešiť blízkeho, táto plyšová hračka je tou pravou voľbou.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii