Plyšová hračka - Super Pusheenicorn Sitting Pretty 23cm

Super Pusheenicorn Sitting Pretty – nádhernú 23cm vysokú verziu obľúbenej mačičky, ktorú poznáte pod menom Pusheen.

35,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

615359

5034566615359

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám plyšovú hračku Super Pusheenicorn Sitting Pretty – nádhernú 23cm vysokú verziu obľúbenej mačičky, ktorú poznáte pod menom Pusheen. Táto jedinečná edícia prináša celkom nový rozměr do sveta Pusheen – s bielej srsti, ružovým chvostom, farebnou hrivou a nádhernými bielymi krídlami doplnená o strieborný roh, to všetko zdobí našu Pusheen a robí z nej magickú bytosť, ktorá sedí pohodlne a hrdinsky. Navyše, s fialovým polmesiacom na boku, Super Pusheenicorn Sitting Pretty pripomína nám všetkým, že mágiu máme v sebe a stačí len veriť.

Táto plyšová hračka je vyrobená z mäkkého, vysoko kvalitného materiálu, ktorý je ideálny na objímanie a stane sa vaším dokonalým spoločníkom na cestách do ríše snov či pri sledovaní obľúbených filmov. S tak dokonalou pozornosťou k detailom, ktorá zachytáva všetky charakteristické rysy tejto čarovnej postavičky, Super Pusheenicorn Sitting Pretty je vernou replikou, ktorú jednoducho musíte mať.

Kúpou tejto plyšovej hračky si do domova prinesiete nielen kúsok magického sveta plného fantázie, ale aj neoddeliteľného spoločníka pre vaše deti alebo dokonca pre seba. Je to perfektný darček pre fanúšikov Pusheen všetkých vekových kategórií, ktorí si potrpia na trochu mágie vo svojom živote.

Nechajte sa unášať kúzlom Super Pusheenicorn Sitting Pretty a pridajte do svojej kolekcie tento neodolateľný plyšový skvost. S touto magickou hračkou získate nielen nádherný doplnok do vašej kolekcie, ale priateľa, ktorý je vždy pripravený na objatie a prináša útechu v každej situácii. Pokiaľ hľadáte ideálny spôsob, ako rozšíriť svoju Pusheen kolekciu alebo potešiť blízkeho, táto plyšová hračka je tou pravou voľbou.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii