Plyšová hračka - Birthday Party Pusheen 24cm

Birthday Party Pusheen – 24cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky, ktorá prichádza pripravená rozpáliť narodeninovú párty.

35,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

615281

5034566615281

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám plyšovú hračku Birthday Party Pusheen – 24cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky, ktorá prichádza pripravená rozpáliť narodeninovú párty. Táto špeciálna edícia Pusheen sedí pohodlne, drží v labkách narodeninovú tortu a na hlave nosí hravý narodeninový klobúčik, pripravená rozdávať radosť a sláviť nezabudnuteľné chvíle spolu s vami.

Táto plyšová hračka je vytvorená z jemného, prémiového materiálu, ktorý je ako stvorený na maznanie počas dňa či noci a stane sa rýchlo neoddeliteľným spoločníkom vašich detí alebo dokonca aj vás. S precíznymi detailmi, ktoré dokonale vystihujú charakteristické črty tejto ikonickej postavičky, Birthday Party Pusheen je vernou replikou, ktorá prináša to pravé narodeninové oslavné čaro do vášho domova.

Kúpou tejto plyšovej hračky si prinesiete nielen kúsok radosti a pohody, ale získate aj perfektnú dekoráciu pre každú narodeninovú oslavu. Birthday Party Pusheen je ideálnym darčekom pre fanúšikov všetkých vekových kategórií, ktorí majú radi Pusheen a chcú si svoju oslavu spríjemniť s touto roztomilou mačičkou.

Nechajte svoje oslavy ožiť s Birthday Party Pusheen a pridajte do svojej kolekcie tento neodolateľný plyšový skvost. S touto tematickou hračkou získate nielen veselého spoločníka, ale aj originálny kúsok, ktorý pridá špeciálny dotyk k vašim narodeninovým oslavám. Ak hľadáte ideálny spôsob, ako rozšíriť svoju Pusheen kolekciu alebo potešiť blízkeho počas ich špeciálneho dňa, táto plyšová hračka je tou pravou voľbou.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii