Plyšová hračka - Pusheenicorn Sitting 24cm

Pusheenicorn Sitting – očarujúcu 23cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky známej ako Pusheen.

35,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

615298

5034566615298

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám plyšovú hračku Pusheenicorn Sitting – očarujúcu 24cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky známej ako Pusheen. Tento očarujúci jednorožec zo sveta Pusheen prináša na scénu úplne nový rozmer čarovnosti a fantázie, s ktorým sa tak ľahko zamilujete. Sivá Pusheen sedí v pozícii plnej pohodlia a hrdo predstavuje svoj dúhový chvost, farebnú hrivu a strieborný roh, ktoré dodávajú tejto postavičke nádych magického kúzla.

Vyrobená z jemného a vysoko kvalitného materiálu, táto plyšová hračka je ideálna pre objímanie a vytvára perfektného spoločníka, či už pri večernom objímaní alebo ako verný strážca pri deň. Detailné prevedenie a verné zobrazenie ikonickej postavičky zaručujú, že Pusheenicorn Sitting je must-have kúskom pre každého fanúšika tejto roztomilej mačičky.

Pridaním tejto čarovnej plyšovej hračky do vašej kolekcie, alebo ako darček pre milovanú osobu, donesiete do domova nielen kúsok fantázie, ale aj spoločníka, ktorý prináša radosť a úsmev v každej situácii. Pusheenicorn Sitting je ideálnym darčekom pre fanúšikov Pusheen všetkých vekových kategórií, ktorí hľadajú to pravé mágiu vo svojom živote.

Ponorte sa do sveta plného čarov a fantázie s Pusheenicorn Sitting a nechajte táto plyšová hračka stať sa neoddeliteľnou súčasťou vašich dobrodružstiev. S Pusheenicorn Sitting získate nielen kúzelný doplnok do vašej zbierky, ale aj priateľa, ktorý je vždy pripravený na objatie a poskytne útechu a pohodu v každom okamihu. Pokiaľ hľadáte ten ideálny spôsob, ako rozšíriť svoju Pusheen kolekciu alebo potešiť niekoho blízkeho, táto plyšová hračka je tou pravou voľbou pre každú príležitosť.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii