Plyšová hračka - Party Pusheen Small 14cm

Party Pusheen Small - 14cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky, ktorá prichádza pripravená rozpáliť narodeninovú párty.

16,45 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

615182

5034566615182

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS16.05.
Osobný odber – Packeta17.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava16.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám plyšovú hračku Party Pusheen Small - 14cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky, ktorá prichádza pripravená rozpáliť narodeninovú párty. Táto špeciálna edícia Pusheen sedí pohodlne a na hlave nosí hravý narodeninový klobúčik, pripravená rozdávať radosť a sláviť nezabudnuteľné chvíle spolu s vami.

Táto plyšová hračka je vytvorená z jemného, prémiového materiálu, ktorý je ako stvorený na maznanie počas dňa či noci a stane sa rýchlo neoddeliteľným spoločníkom vašich detí alebo dokonca aj vás. S precíznymi detailmi, ktoré dokonale vystihujú charakteristické črty tejto ikonickej postavičky, Party Pusheen Small je vernou replikou.

Kúpou tejto plyšovej hračky si prinesiete nielen kúsok radosti a pohody, ale získate aj perfektnú dekoráciu pre každú narodeninovú oslavu. Party Pusheen Small je ideálnym darčekom pre fanúšikov všetkých vekových kategórií, ktorí majú radi Pusheen a chcú si svoju oslavu spríjemniť s touto roztomilou mačičkou.

Nechajte svoje oslavy ožiť s Party Pusheen Small a pridajte do svojej kolekcie tento neodolateľný plyšový skvost. S touto tematickou hračkou získate nielen veselého spoločníka, ale aj originálny kúsok, ktorý pridá špeciálny dotyk k vašim narodeninovým oslavám. Ak hľadáte ideálny spôsob, ako rozšíriť svoju Pusheen kolekciu alebo potešiť blízkeho počas ich špeciálneho dňa, táto plyšová hračka je tou pravou voľbou.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii