Plyšová hračka - Pusheen Donut Small

Pusheen Donut Small, rozkošnú 11cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky známej ako Pusheen.

16,85 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

615243

5034566615243

Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám plyšovú hračku Pusheen Donut Small, rozkošnú 11cm vysokú verziu obľúbenej sivej mačičky známej ako Pusheen. Táto neodolateľná plyšová hračka pridáva novú úroveň roztomilosti do sveta Pusheen, vďaka svojej lákavej pozícii sedenia a zábavnej činnosti - držaniu žltého donutu s ružovou polevou a bielou posýpkou. Je to dokonalý spôsob, ako spojiť dve svetové radosti: milovanú postavičku Pusheen a všetkými obľúbené sladké pečivo.

Pusheen Donut Small je vyrobená z jemného a kvalitného plyšového materiálu, ideálneho na objímanie a tulenie. S jej veselým výrazom a držaním sladkého donutu táto hračka určite rozveselí každého, od malých detí po dospelých fanúšikov Pusheen. Je to perfektný doplnok pre každú kolekciu Pusheen alebo ako úvodný kúsok pre nových zberateľov.

Pusheen Donut Small nie je len obyčajná plyšová hračka; je to kúsok radosti, ktorý prinesie úsmev na tvár každému, kto má rád spojenie roztomilosti a sladkostí. Ideálny darček pre všetkých milovníkov Pusheen a donutov, ktorí chcú pridať trochu sladkého šarmu do svojho života.

Pridajte Pusheen Donut Small do svojej zbierky a nechajte túto úchvatnú plyšovú hračku priniesť trochu sladkého potešenia do každodenného života. Či už hľadáte ideálny darček pre fanúšika Pusheen alebo chcete dopriať sebe niečo sladké bez kalórií, Pusheen Doughnut Small je tou pravou voľbou pre každú príležitosť.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii