EXTERIÉROVÁ HRA V BRNE: TOUR DE WINE

Chystáte sa výlet do českého Brna? Ak milujete víno, máme pre vás tip na super program – pátraciu exteriérovú hru, počas ktorej sa skvelo zabavíte a navyše si vychutnáte kvalitné moravské vína. Princíp je jednoduchý, hrou a príbehom vás prevedie váš smartfón, kde nájdete všetko dôležité. Postupne navštevujete jednu vinárničku za druhou a odkrývate indície.

55 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS22.04.
Osobný odber – Packeta23.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava22.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Chystáte sa výlet do českého Brna? Ak milujete víno, máme pre vás tip na super program – pátraciu exteriérovú hru, počas ktorej sa skvelo zabavíte a navyše si vychutnáte kvalitné moravské vína. Princíp je jednoduchý, hrou a príbehom vás prevedie váš smartfón, kde nájdete všetko dôležité. Postupne navštevujete jednu vinárničku za druhou a odkrývate indície. Dajte si však pozor, po pár pohároch vína s vami nemusí vaša logika spolupracovať.

REGIÓN: Juhomoravský kraj MESTO: Brno POČET OSÔB: 1 - 6 osôb, DOBA TRVANIA: 2,5 hodiny ŠPECIFIKÁCIA: Tour de Wine

      Exteriérová hra v Brne: Tour de Wine

      Program

      Plánujete výlet s priateľmi do Brna? Navrhnite im netradičný program, ktorému určite nepovedia nie. Ochutnávka v 5 lokálnym vinárňach spojená s pátracou hrou – to znie ako super nápad pre všetky hravé duše! Začína sa na Komenského náměstí a celý príbeh sa bude odohrávať vo vašom smartfóne. Jednotlivé úlohy vám bude dávať aj obsluha v podnikoch, no bude len na vašom logickom myslení, aby ste sa nimi potrápili. V hre je totiž život vašej kamarátky, ktorá sa nedostavila na ochutnávku a hrozí, že sa jej deje niečo zlé. Čas uteká, tak hor sa do lúštenia!

      Podmienky

      Vhodné len pre osoby od 18 rokov. K vyriešeniu úloh budete potrebovať dostatnočne nabitý mobil/tablet s datami a stiahnutou hernou aplikáciou. Konzumácia alkoholu nie je v cene zážitku.
       

      Počet účastníkov

      Zážitok je vhodný pre skupinu 6 osôb. Trasa je dlhá 3,5 km.

      Oblečenie

      Pre absolvovanie zážitku nie je nutné žiadne špeciálne oblečenie.

      Čas

      Hra trvá cca 2,5 hodiny. Hru je  možné hrať od utorka do soboty. Začať by ste mali okolo 16. hodiny, aby ste sa do posledného podniku dostali najneskôr do 20:30.

      Sezóna

      Zážitok prebieha celoročne.

      Rezervácia termínu

      Rezervácia termínu nie je nutná.

      PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
      Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.