PRENÁJOM DODGE CHALLENGER

Milujete poriadne muscle cars? Len si predstavte to nadšenie, keď sa posadíte do super fára Dodge Challenger. Okamžite na vás dýchne jeho americká atmosféra a budete sa cítiť ako vo filme. Dodge Challenger R/T 2017 ukrýva pod svojou kapotou stádo 381 koní (výkon 280 kW). 

299 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS30.04.
Osobný odber – Packeta01.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Milujete poriadne muscle cars? Len si predstavte to nadšenie, keď sa posadíte do super fára Dodge Challenger. Okamžite na vás dýchne jeho americká atmosféra a budete sa cítiť ako vo filme. Dodge Challenger R/T 2017 ukrýva pod svojou kapotou stádo 381 koní (výkon 280 kW). Nezameniteľný dunivý zvuk osemvalcového motora poteší uší každého milovníka či milovníčky rýchlych automobilov. A čo je ešte lepšie, pri tomto zážitku si Dodge Challenger požičiate rovno na pol dňa či dokonca celý víkend. To bude jazda! 

REGIÓN: Bratislavský kraj MESTO: Bratislava, POČET OSÔB: 1 až 4, ŠPECIFIKÁCIA: Prenájom Dodge Challenger R/T 2017

DODGE CHALLENGER

Masívny a neskrotný Dodge Challenger bude váš na celých 12 hodín. Je len na vás, koho si na svoju jazdu prizvete a kam spolu vyrazíte. Základ je len užiť si toto americké muscle car, ktoré sa na cestách len tak nevidí a vy s nim zažiarite. Pripravte sa na poriadnu jazdu, pretože budete musieť skrotiť až 381 koní!

Automobil je navyše vybavený ISOFIX, takže jazdy sa môžu zúčastniť aj malé ratolesti v autosedačke.

Parametre vozidla

Výkon: 280 kW (381 koní)

Miest: 4

Motor: V8 HEMI 5.7l

Prevodovka: automatická (8 st.)

Spotreba: 11,5 l/100 km


Mali by ste vedieť

Na mieste sa podpisuje nájomná zmluva vozidla a spoluúčasť vo výške 400 € (FIX). Pred jazdou sa skladá vratný depozit vo výške 500 €. Denný limit vozidla je maximálne 350 km. Prepočet limitu je spoplatnený na 0,35 €/1 km.

V cene nie sú zahrnuté pohonné hmoty. Dodge Challenger sa predáva s plnou nádržou. Automobil sa vracia s plnou nádržou, ktorú je potrebné dotankovať pred jeho vrátením.

Podmienky

Vhodné len pre osoby od 18 rokov. Pre absolvovanie zážitku je nutné predložiť platný vodičský preukaz skupiny B a občiansky preukaz.

Počasie 

Prenájom vozidla môže byť ovplyvnený silným snežením alebo iným nepriaznivým počasím.

Čas

Prenájom vozidla trvá 12 hodín. Počas rezervácie termínu si dohodnete čas, kedy je možné si auto prevziať.

Počet účastníkov

Zážitok je vhodný pre 1 až 4 osoby. 

Sezóna

Sezóna prebieha od marca do októbra, v zimných mesiacoch prenájom nie je možný.

Rezervácia termínu

Rezervácia 30 dní vopred.  Rezerváciu je nutné urobiť v čo najväčšom predstihu pred uskutočnením jazdy cca 30 dní. Počas rezervácie je potrebné odoslať scan alebo fotku VP a OP emailom. Termín prenájmu závisí od vyťaženia vozidla. Pre to odporúčame rezerváciu urobiť čo najskôr. 

PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.