JAZDA NA KAMIÓNE SCANIA

Žasne vždy nad tým, ako dokážu vodiči kamiónov ovládať tak monštruózne vozidlá? Povedal vám niekedy, že by si to tiež rad vyskúšal? V tom prípade ho prekvapte a darujte mu jazdu na ťahači Scania, ktorý má výkon až 500 konských síl! Jazda prebieha s ťahačom, bez návesu na letisku a bude k nej potrebovať iba vodičský preukaz skupiny B.

129 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • Trenčiansky kraj
  • Bratislavský kraj

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Žasne vždy nad tým, ako dokážu vodiči kamiónov ovládať tak monštruózne vozidlá? Povedal vám niekedy, že by si to tiež rad vyskúšal? V tom prípade ho prekvapte a darujte mu jazdu na ťahači Scania, ktorý má výkon až 500 konských síl! Jazda prebieha s ťahačom, bez návesu na letisku a bude k nej potrebovať iba vodičský preukaz skupiny B. Ako bonus si so sebou môže zobrať jedného spolujazdca. Tak čo myslíte, odváži sa skrotiť toto niekoľkotonové vozidlo?


REGIÓN:
 Trenčiansky kraj (Trenčín), POČET OSÔB: 1 osoba, DOBA TRVANIA: 3 kolá ŠPECIFIKÁCIA: Jazda na kamióne

REGIÓN: Bratislavský kraj (Kaplna)POČET OSÔB: 1 osoba, DOBA TRVANIA: 30 minút, ŠPECIFIKÁCIA: Spolujazda na kamióne v premávke

Jazda na kamióne Scania

Podmienky

Pre zážitok v Trenčíne: Určené pre mužov aj ženy s platným vodičským preukazom sk. B.,  Vhodné len pre osoby od 18 rokov. Dobrý zdravotný stav podmienkou. 

Počet osôb

Pre zážitok v Trenčíne: Zážitok je vhodný pre 1 osobu ako vodič. Je možné si zobrať 1 spolujazdca. Minimálny vek pre spolujazdca je 12 rokov.

Pre zážitok v Kaplne: Zážitok je vhodný pre 1 osobu ako spolujazdec, kamión šoféruje profesionálny vodič. Diváci môžu byť prítomní, môžu fotiť a natáčať.

Čas

Pre zážitok v Trenčíne: Jazda trvá cca 10 minút. Celý zážitok trvá cca. 25-40 min, v dĺžke trvania je zahrnutý čas potrebný na zaškolenie.

Pre zážitok v Kaplne: Zážitok trvá 30 min. 

Počasie

Pre zážitok v Trenčíne: Konanie zážitku ovplyvňuje aktuálny stav počasia.

Pre zážitok v Kaplne: Konanie zážitku ovplyvňuje aktuálny stav počasia.

Sezóna

Pre zážitok v Trenčíne: Sezóna prebieha od mája do októbra.

Pre zážitok v Kaplne: Sezóna prebieha od mája do októbra.

Mali by ste vedieť

Pre zážitok v Trenčíne: Neskladá sa žiadna kaucia, spoluúčasť v prípade nehody je maximálne do výšky 1 000,- Eur. Vodič musí s vozidlom zaobchádzať opatrne a rešpektovať pokyny inštruktora. Na mieste je možnosť zakúpiť videozáznam z jazdy za 20 €. V cene zážitku je zahrnuté školenie a prenájom letiska. V cene zážitku sú zahrnuté pohonné hmoty.

Pre zážitok v Kaplne: V cene zážitku sú zahrnuté pohonné hmoty. Vhodné aj pre deti od 12 rokov. Dobrý zdravotný stav podmienkou. Osobám pod vplyvom alkoholu a omamných látok nebude zážitok poskytnutý. Na mieste je možnosť zakúpiť videozáznam z jazdy za 20 €.

Rezervácia termínu

Pre zážitok v Trenčíne: Jazdy sa konajú vo vopred stanovených termínoch. Termíny jázd sa priebežne počas roku vypisujú a obsadzujú. Preto odporúčame rezerváciu urobiť čo najskôr.

Pre zážitok v Kaplne: Termíny jázd sa priebežne počas roku vypisujú a obsadzujú. Preto odporúčame rezerváciu urobiť čo najskôr.

PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.